Ploaia nu a speriat pe nimeni la Untold - FOTO


Zeci de mii de festivalieri au venit in parcul Central la cea de-a cincea editie a festivalului Untold.

Chiar daca distractia a inceput cu o ploaie puternica, lucrurile s-au calmat in jurul orei 21.30, iar acum atmosfera este incredibila.

--------------------

UPDATE

Seara de joi a fost deschisă de Smiley, pe scena principală, dar ploaia i-a făcut probleme. Au fost averse până în jurul orei 21.30, dar după nu a mai plouat. 

Pe scena principală au făcut show Tujamo, 3 Are Legend - Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki.

Am avut o premieră în România, trei artişti care reuşesc să mişte publicul în faţa scenei, Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, şi care au urcat, împreună pe scena principală a UNTOLD în cadrul momentului 3 Are Legend. Acesta a fost prezentat în marile festivaluri ale lumii şi, iată, a ajuns şi la noi prima dată. Cei 3 DJ sunt cunoscuţi ca fiind foarte buni prieteni şi de aceea s-au decis şi să fie împreună pe aceeaşi scenă”, a spus directorul de comunicare al Festivalului UNTOLD, Edy Chereji.

Tot joi seara au mai fost pe scenă James Arthur sau Tujamo, iar pe celelalte 9 scene au performat alţi artişti printre care Grasu XXL, Pendulum, Monolink, Morcheeba sau Kristian Nairn, care a jucat şi un rol în serialul ”Game of Thrones”.

Seara de vineri este a lui Armin van Buuren, care are un show special, pregătit în exclusivitate pentrun Untold, și care va dura minim 8 ore.

Comentarii Facebook