Vineri 24 Martie

Pink a pozat nud pentru revista People FOTO


Celebra cântăreață Pink a pozat nud, alături de vedete precum actriţa Rachael Leigh Cook şi fotomodelul Stacy Keibler, pentru o ediție specială a revistei People, într-un pictorial care celebrează frumuseţea la vârsta de 34 de ani.

La şedinţa foto pentru cel mai recent număr al revistei People, unul special, dedicată celei mai frumoase persoane din lume, au mai pozat nud vedeta de televiziune Dania Ramirez şi actriţa Laura Prepon, care joacă în serialul de televiziune "Orange is the New Black", potrivit contactmusic.com.

Pictorialul, denumit "Goală la 34 de ani/ Naked at 34", a fost inspirat de un studiu recent, conform căruia femeile se simt cel mai bine în corpul lor în jurul acestei vârste.

Pink a declarat că a învăţat să îşi iubească corpul încă din copilărie, când a urmat cursuri de gimnastică, iar acum îşi învaţă fiica, în vârstă de doi ani, că este important să se accepte aşa cum este.

"În loc să mă întreb «Sunt prea slabă? Cum arată corpul meu?», am crescut întrebându-mă: «Sunt destul de rapidă? Cum îmi pot folosi corpul?»", a spus Pink pentru revista People.

 

Comentarii Facebook