Peste 180 de artiști noi, anunțați pentru line-up-ul UNTOLD. Vezi cine va mai urca pe scenă


Organizatorii UNTOLD FESTIVAL anunță un nou val, de peste 180 de artiști noi, care vor urca pe scenele festivalului de la Cluj, în această vară.

Astfel, alte 180 de nume internaționale dar și artiști din România urca în line-up-ul celui mai bun festival din Europa, UNTOLD. Pe lângă scenele consacrate, organizatorii UNTOLD au pregătit în acest an și trei scene noi care vor fi amplasate în Parcul Central: Summerhouse, Origin și Elements.

Zeci de mii de fani care vor ajunge la scena UNTOLD ARENA (mainstage) vor auzi live, pentru prima dată în Romania, hit-ul „I don’t care, i love it” fredonată de Charli XCX, noua prințesă britanică a pop-ului alternativ. Artista e cunoscută și pentru colaborarea cu Iggy Azalea pentru piesa „Fancy”. Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați și Golan completează line-up-ul de la scena principală. Noii artiști vin să completeze numele deja anunțate: Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello și mulți alții.

Scenei Galaxy i se adaugă câțiva artiști internaționali, pe lângă mult-așteptații Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire și Chris Liebing. În line-up-ul Galaxy urcă: Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug și Dana Ruh.

Pe lângă artiștii anunțați până acum, scena Alchemy mai vine cu surprize și are o varietate mare de artiști live, printre care Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote dar și cu artistii români CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz și Nimeni Altu.

Scena Forest ne propune anul acesta o selecție inedită de nume internaționale și autohtone: Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Yelllow, Mihail și mulți alții.

Scena Daydreaming își continuă povestea de anul trecut într-un decor și mai deosebit, avându-i ca headlineri pe Black Coffee, Culoe de Song (reprezentând Africa de Sud), pe favoriții de anul trecut NU și LUM și pe binecunoscutul Nightmares on Wax alături de fetele de la Blond:ish, Mazde, Maribou State și mulți alții.

Una din scenele noi de anul acesta, Summerhouse, transformă Cazinoul din parcul Central într-un ring de dans din povești. Artiști legendari ca Roger Sanchez sau DJ Tonka ne vor încânta cu o selecție variată de muzică disco și house alături de Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar și Alexandra.

Pe noua scenă Origin vor urca artiști români recunoscuți în petrecerile și festivalurile underground de peste hotare ca fiind definitorii pentru “the Romanian sound”. Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei și Kozo se număra printre cei care ne vor deschide apetitul pentru minimal house și techno într-un luminiș din parcul Central.

Fiecare dintre cele 10 scene are propria ei poveste și reprezintă un tărâm magic plin de personaje fantastice diferite. Tărâmurile comunică între ele prin vizitatorii pe care îi au pentru cele 4 zile și 4 nopți.

Toți artiștii anunțați până acum pot fi găsiți pe site-ul festivalului, www.untold.com și pe pagina de facebook.

Comentarii Facebook