Peste 1.200 de cinefili la prima proiecție „Movie Nights”,din Iulius Parc. Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie FOTO


Zâmbete, relaxare, povești romantice, un cadru natural, cer senin și multă veselie. Așa a fost la prima proiecție „Movie Nights” din acest sezon, o seară cinematografică în aer liber savurată de peste 1.200 de cinefili.

Invitația lansată de Iulius Mall de a petrece serile de vară în compania filmelor bune a fost acceptată de un public numeros. Echipați cu păturici și pernuțe, spectatorii s-au bucurat de o seară de vineri cu atmosferă specială și o producție cinematografică de excepție. „The History of Love” (Povestea iubirii - 2016), în regia lui Radu Mihăileanu, a fost prima proiecție din seria „Movie Nights” a acestei veri, un film care l-a inspirat pe un tânăr să își ceară în căsătorie jumătatea. Emoția a fost simțită de toți cei prezenți, mai ales pentru că răspunsul a fost un „da” sigur.  

Vineri, 21 iunie 2019, de la ora 21.30, „Movie Nights” propune clujenilor să se „răcorească” cu filmul „Arctic” (2018, Islanda). Îmbinând aventura și drama, producția surprinde un naufragiat în pustietatea arctică, care pierde ocazia salvării și pornește într-o cursă prin necunoscutul înghețat. Pe 28 iunie, cinefilii sunt invitați la „Leto” (O vară rock’n’roll, 2018, Rusia). Este o biografie a legendarei trupe Kino, care vorbește despre protest, libertate și rezistență prin muzică.

În total, 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) vor putea fi urmărite la „Movie Nights”, în Iulius Parc. Participarea este gratuită. Programul „Movie Nights” poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

Comentarii Facebook