Sambata 3 Decembrie

Pe ce loc în lume este Festivalul Untold. Top cele mai bune festivaluri de muzică din lume


Festivalul Untold de la Cluj-Napoca s-a clasat pe locul opt la nivel mondial într-un clasament alcătuit de primii 100 de DJ din lume, al celor mai bune festivaluri de muzică.

Untold a întrecut festivaluri de tradiţie cum sunt Coachella, Burning Man sau Sziget.

Echipa publicaţiei internaţionale DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică şi responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou sondaj şi a întrebat o sută cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate. Pentru noul sondaj, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la DJ-i, iar după colectarea voturilor a fost întocmit şi clasamentul în care Untold a intrat în Top 10, ocupând un onorant loc 8, în preferinţele DJ-ilor din prima ligă. Astfel, Untold a devansat festivaluri cu tradiţie în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland”, spun reprezentanții Untold.

La ediția din acest an a Festivalului Untold vor participa DJ de top: Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Tove Lo şi mulţi alţii.

Untold are loc în perioada 1- 4 august la Cluj Napoca.

Comentarii Facebook