Parcul Central va fi luminat de zeci de mii de ”gluguțe”, în cadrul Festivalului Luminii. Vezi când va avea loc



Parcul Central, din Cluj-napoca, va fi luminat de zeci de mii de lumânări, în cadrul celei de-a 12-a ediție a Festivalului Luminii, care va avea loc în 21 mai.

Festivalul Luminii, un eveniment realizat de Organizația Națională Cercetașii României , a crescut și continuă să crească de la an la an. Zeci de cercetași, voluntari ai comunitatii de toate vârstele încurajează deconectarea de la stresul cotidian și petrecerea câtorva ore în aer liber, alături de familie, prieteni vechi sau noi, fiind înconjurați de artă în cele mai diverse forme ale ei: muzică, pictură, dans, origami și multe altele.

Astfel, îtregul parc va fi acaparat de diverse forme realizate din gulguțe, piesele centrale ale festivalului care vor găzdui cele 20.000 de lumânări; la ora 20:00 va începe programul artistic unde posibilitatea de a interacționa cu cercetășia ca stil de viață va fi posibilă; vor avea loc în paralel un vernisaj de fotografie și un atelier de pictură pe lemn.

De asemenea, la 22:00 va începe una dintre atracțiile principale ale serii, spectacolul pirotehnic și jonglerii cu foc.

Întregul Festival va fi animat de instalații artistice neconvenționale și zone special amenajate care să readucă comunității bucuria prezentului și a copilăriei, iar 20.000 de gulguțe vor fi amplasate în parc și, începând cu ora 20:30, aleile vor fi acoperite de
lumina caldă a lumânărilor

Comentarii Facebook