Parada masinilor retro Cluj: "Bunicuta" rulotelor moderne, un Volkswagen cu frigider, aragaz si chiuveta


O familie de clujeni din cartierul Gruia se poate lauda cu unul dintre putinele modele functionale din Romania ale unei dubite de camping Volkswagen.

Familia Ver a cumparat masina de la un cunoscut, la inceputul anilor '90, fiind adusa din Germania. "Impreuna cu parintii mei am folosit aceasta masina in excursiile pe care le-am facut la munte, la mare. E o duba de camping Volkswagen, care are frigider, aragaz, chiuveta si are si un pat care se trage, iar jos se mai poate face un pat. Frigiderul merge si cu bateria de la masina, dar si cu gaz. Chiuveta functioneaza, dar trebuie alimentat bidonul cu apa", a spus Cristina Ver.

In acest moment pe piata mai sunt putine modele VW de camping functionale, iar familia Ver primeste multe oferte de a-si vinde "bijuteria". "Primim oferte si chiar am vrut sa vedem cam cat costa si am pus anunt pe un site de specialitate. Am fost sunati din Anglia si din alte tari cu oferte de la 14.000 de euro in sus. Este o masina deosebita si tatal meu a investit in ea circa 2.500 de euro. Functioneaza totul la ea si chiar peste cateva zile parintii mei vor pleca intr-o excursie la Padis", a mai spus Cristina.

Masina a fost admirata in cadrul expozitiei masinilor retro, organizata sambata, 22 octombrie, la Bastionul Croitorilor. Din centrul orasului, autoturismele au pornit intr-o parada pana la Polus Center.

 

Vezi si...

Parada masinilor retro la Cluj! Vezi cum arata un Lincoln din '83 care consuma 20 de litri la "suta" VIDEO

Comentarii Facebook