Parada Delahoya revine la Cluj


Festivalul de muzică electronică Delahoya revine la Cluj după o absență de 6 ani, fiind deschisă de tradiționala Paradă Delahoya.

Vinere, începând cu ora 17.00, pe străzile Clujului va răsuna muzica electronică în cadrul paradei.

Timp de două ore Parada Delahoya va străbate unele din cele mai importane artere ale Clujului în drum spre locaţia din Valea Gârbăului, unde se va desfăşura cea de a XVII-a ediţie a celui mai vechi festival de muzică electronică din România.

Traseul complet al Paradei Delahoya: Casa de Cultură a Studenţilor – str. Napoca – P-ţa Unirii – str. Memorandumului – Calea Moţilor – str. Câmpului – str. Izlazului – str. Primăverii – Drumul Sf. Ion. Pe camionul 1 vor mixa Aya Mavra (HU), Phase 3, Dirt Fun, Krisztian, iar pe camionul 2 – Răzvan Dinescu, Raul Hodor, Carciuc şi Motiv.

"Parada Delahoya a fost pentru mulţi ani una din atracţiile principale ale festivalului, nu doar pentru participanţi, dar şi pentru spectatori. Participanţii s-au simţit întotdeauna liberi să danseze şi să arate în mod public că iubesc muzica electronică. Reîntoarcerea paradei Delahoya înseamnă o pată de culoare, de bucurie, de entuziasm tineresc exact în spiritul Clujului, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Această reîntoarcere a fost posibilă datorită implicării, în calitate de co-organizator, a echipei Peninsula – partenerul nostru. Îi aşteptăm pe toţi tinerii să se bucure de muzică şi atmosferă alături de Parada Delahoya", a declarat Horaţiu Dan Dumitraş, directorul Festivalului Delahoya.

În acest an, participanții la festival sunt așteptați, pe lângă petrecerei, cu programe de sport, sport extrem, concursuri, jocuri de societate şi multe alte programe în aer liber.

Comentarii Facebook