Par Grindvik este invitatul special al festivalului Delahoya 2011

Par Grindvik este invitatul special al editiei a 15-a a festivalului Delahoya, care se desfasoara la Cluj intre 20 si 22 mai.

 

Par Grindvik este un artist suedez recunoscut la nivel mondial. "Par Grindvik, sub pseudonimul The Hollow, este o persoana din varful scenei electronice din Suedia inca din anii ‘90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casa de discuri si producator. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno si nu numai, dupa multi ani petrecuti prin turnee si dupa multe lansari la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound si la propriul sau label, Stockholm LTD, creat si fondat in 2002. Chiar daca e originar din Stockholm si cea mai mare parte a muncii sale e legata de capitala Suediei, Par s-a stabilit momentan in Berlin, Germania", arata organizatorii Delahoya intr-un comunicat de presa.

 

Editia din acest an a festivalului Delahoya, care se va desfasuta intre 20 si 22 mai, in parcarea Polus Center, cuprinde doua nopti de spectacol cu djs, formatii, dansatori, proiectii video si doua zile de workshop demonstrativ, after-hours si alte elemente noi.

Comentarii Facebook