Oferta speciala la TIFF: dai telefonul stricat si primesti, pe loc, invitatii la film

Oferta apartine unei companii de telefonie mobila. Cei care isi recicleaza telefoanele mobile la standul firmei din Piata Unirii primesc invitatii la filmul Baaria, programat sambata.

 

"Cei care isi vor recicla telefoanele mobile la standul Euro GSM, special amenjat in Piata Unirii, au ocazia de a castiga o invitatie pentru doua persoane la proiectia filmului Baaria, in regia lui Giuseppe Tornatore, programata pentru 5 iunie, ora 21.45, la Ursus Open Air, dar si un voucher de 25 lei reducere la achizitionarea telefonului Nokia X3", arata organizatorii TIFF intr-un comunicat.

 

Actiunea face parte din proiectul TIFF gandeste verde, care mai cuprinde maine, de la ora 15.00, la TIFF Lounge o proiectie speciala a documentarului Copiii Uraniului, de Adina Popescu si Iulian Manuel Ghervas.

 

Filmul spune povestea dramatica a asezarii miniere Baita Plai din judetul Bihor. Aceasta a fost ridicata in anii '50 dupa descoperirea de catre rusi a unui bogat zacamant uranifer si exploatata masiv. Azi, in Baita Plai mai traiesc aproximativ 90 de oameni. O comunitate mica si saraca intr-un loc ce pare devastat de un bombardament atomic, spun organizatorii fistivalului despre acest documentar.

Comentarii Facebook