O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a găsit în ea un seif misterios. După ce l-a deschis, a sunat imediat la poliție


O tânără din Los Angeles, California, a avut parte de o surpriză plăcută, după ce a cumpărat o casă în cadrul unei licitații, fără să o viziteze inițial. Când a încercat să facă curățenie, femeia a găsit un seif misterios, după ce l-a deschis femeia a sunat imediat la poliție.

Tiffany în vârstă de 28 de ani a avut curajul de-a cumpăra o locuință la licitație, fără să o viziteze înainte. Știa că are toate șansele din lume să aibă parte și de surprize mai mult sau mai puțin plăcute, dar în niciun moment nu și-a putut imagina faptul că va face o asemenea descoperire, scrie Antena 1.

La scurt timp după ce a terminat formalitățile cu actele, aceasta a mers la casa cu pricina și s-a apucat să facă ordine și curățenie. Printre numeroase alte lucruri vechi, Tiffany a descoperit un uriaș șeif misterios. Printre televizoare vechi și mobilă vintage se afla și acest obiect în care se țin, de obicei, lucrurile de valoare.

Am descoperit nilte moșteniri precum un inel de logodnă, numeroase fotografii ce puteau să fie folosite ca șantaj, numeroase bancnote rare și monede vechi ce valorează o adevărată avere. Am găsit chiar și un pumnal vechi din cel de-al Doilea Război Mondial, dar poate că cel mai nebunesc și neașteptat lucru pe care l-am descoperit nici nu poate fi dezvăluit, am sunat imediat la poliție”, a mărturisit tânăra în clipul video publicat pe TikTok, în care arată tot ce s-a întâmplat, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Comentarii Facebook