O soție geloasă a lăsat un mesaj special pe nota de plată pentru o chelneriță, în loc de bacșiș. Nu a lăsat nimic în plus, dar a avut o cerere neobișnuită


O chelneriță a luat nota de plată sperând că va primi bacșiș, dar s-a ales doar cu un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte. Imaginea distribuită pe platforma Imgur arată poza unei note de plată de 32,76 de dolari, iar în rubrica păstrată pentru bacșiș era trecut, în locul unei sume de bani, un mesaj pentru chelneriță.

O chelneriță a primit un mesaj uluitor pe o notă de plată pentru că ar fi fost prea drăguță cu soțul unei cliente, în loc de bacșiș: „Nu-i spune soțului meu dragă”.

Poza a fost postată cu un mesaj pe măsură: „Ei bine, poate fi un pont (tip înseamnă bacșiș, dar și pont în engleză- n.red.), dar ea doar încerca să-și câștige existența”.

Chelnerița a spus că bărbatul avea între 50 și 60 de ani, dar și o soție „mult mai tânără”. Utilizatorii platformei s-au arătat revoltați de gestul soției geloase și i-au luat apărarea chelneriței, zicând că ospătarii adesea sunt plătiți foarte prost și sunt nevoiți să suporte asemenea umilințe pentru bacșiș.

„Ce nemernică nesigură”; „Știți de câte ori am fost numit de o chelneriță ”dragă”? Ei bine, nu de multe. Dar, atunci când se întâmplă, este întotdeauna pentru că este atât de comun în vocabularul lor, încât spun asta tuturor. Așa se termină anumite propoziții. Nu m-am gândit prea mult la asta”/„Acesta este motivul pentru care țările civilizate au scăpat de locurile de muncă bazate pe bacșiș”, au fost o parte dintre comentarii, scrie romaniatv.net.

șș.jpeg

Comentarii Facebook