O prezentatoare de la TVR Cluj a spus în DIRECT cum a fost dată afară - VIDEO

 

Prezentatoarea matinalului de la TVR Cluj a relatat în direct cum a fost dată afară din televiziunea publică, fără ca măcar directorul Romeo Couți să o anunțe. 

 

Știri de Cluj a relatat zilele trecute despre faptul că toți colaboratorii de la TVR Cluj nu mai sunt plătiți din 1 aprilie, cu toate că au fost anunțați despre acest lucru numai în 6 aprilie. 

 

Un angajat al TVR Cluj, din regia de emisie, a fost cel mandatat să îi anunțe pe salariați că nu sunt daţi afară, dar nici nu sunt plătiți, fără ca directorul instituției, Romeo Couți, să își facă timp pentru a-i anunța el de aceste măsuri, dat fiind că lună de lună el le reînnoia contractele. 

 

Majoritatea oamenilor nu au mai venit la serviciu, nedorind să facă muncă voluntară, dar prezentatoarea emisiunii ”Regional Cafe”, Irina Gaşpar, a făcut notă discordantă, probabil pentru a nu pierde locul la această emisiune, și a relatat tot ce s-a întâmplat în direct. 

 

Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. Sau în regim de voluntariat. Probabil că aceste fapte bune vor fi trecute la catastif. Acum mă întreb, mai fac sau nu emisiunea? Situaţia din TVR nu este una nouă, toată lumea o ştie. Ni s-a spus, domnilor colaboratori, nu mai sunt bani. Sigur, eu am aflat aseară. Îmi făceam antrenamentele mele şi când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Mă întrebau ce s-a întâmplat. Nimic nu s-a întâmplat, nu îmi voi mai primi bani. Am aflat aseară că nu mai am loc de muncă, de la prieteni”, a declarat Irina Gaşpar. Vezi AICI momentul.

 

S-a pus problema așa. Domnule nu mai sunt bani, dar dacă vreți să veniți la serviciu e ok! Niciodată nu a fost să nu fie cumva”, a mai spus Irina Gașpar, semn că ea va continua să lucreze fără bani la TVR Cluj.

 

Decizia de renunțare la colaboratori s-a bazat pe faptul că televiziunea publică nu mai are fonduri.

 

TVR Cluj și-a dat afară toți colaboratorii, într-o manieră RUȘINOASĂ

Comentarii Facebook