O nouă ediție a târgului de antichități are loc la Iulius Mall Cluj, în acest weekendClujenii au ocazia de a combina sesiunile de cumpărături cu o nouă ediție a târgului de antichități, în acest week-end, la Iulius Mall Cluj.

Mai mult, pregătirile pentru începutul școlii le oferă șansa de a câștiga cele mai cool premii.

Sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 septembrie 2016, parterul Atriumului Iulius Mall Cluj va găzdui Târgul de Antichități și Obiecte Decorative. Numeroși colecționari îi vor întâmpina pe iubitorii de obiecte înnobilate de trecerea timpului cu piese aparte, impresionante prin unicitatea lor. Clienții Iulius Mall pot admira și cumpăra articole care păstrează poveștile trecutului: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni și multe altele. Selecția impresionantă de obiecte vechi de artă și decorative, reprezentative pentru timpuri și culturi diferite, este prezentată de Galeria Ernest.

În plus, în această perioadă, cumpărăturile se pot transforma în premii fabuloase. Până pe 11 septembrie, copiii și părinții vor descoperi la Iulius Mall povestea lui Captain Ring și aventurile lui Dudu, în trei episoade de benzi desenate, iar jocul le poate aduce șanse de câștig. Pentru fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele preferate, clienții vor primi un sticker de la „școlărițe”, în funcție de premiul care se potrivește preocupărilor lor. Cei care completează pliantul Iulius Mall cu șase stickere de colecție, câte două din fiecare dintre culorile verde, roșu și albastru, vor primi de la Centrul Info premiul pentru care au optat. În total, Iulius Mall oferă 50 de Sweet Kendama, 50 Mini Cruiser și 50 de Bluetooth Speaker.

În cadrul aceleiași campanii, toți cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei se pot înscrie la marea tombolă. Cei mai norocoși zece clienți, desemnați prin tragere la sorți pe 11 septembrie, vor câștiga câte un Superhero Party la Totto Space Kidsland. Mai mult, în fiecare zi, primii 100 de clienți participanți vor câștiga instant invitații la trambulina Iulius Jump, vouchere la gelateria Bonta și băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook