O mireasă i-a cerut pe Facebook lui Bon Jovi să o conducă la altar - FOTO

 

Branka este o mireasă fericită, care a fost însoțită la altar de idolul ei, Bon Jovi. 

 

Data de 12 octombrie a fost chiar cea mai frumoasă zi din viața tinerei australiene: atunci s-a căsătorit cu Gonzalo, iubirea vieții ei, în prezența celui de-al doilea bărbat din visurile ei, cântărețul Bon Jovi, scrie Sydney Daily Telegraph, citat de Agerpres. 

 

Totul a început când Branka a avut ideea să îl invite pe Bon Jovi la nuntă. Într-un mesaj apărut într-un ziar local, ea și-a împărtășit visul și apoi a creat o pagină Facebook intitulată: 'Bon Jovi, vrei să mă însoțești la altar?'

 

Cântărețului i-a plăcut această idee și i-a făcut o mare surpriză tinerei: i-a trimis o limuzină la hotelul la care stătea, în Las Vegas. Branka a fost dusă la una din faimoasele 'wedding chapels' din oraș, dar nu la oricare, ci la cea la care s-a căsătorit idolul ei acum câțiva ani. La intrare a fost întâmpinată de cântăreț, care a condus-o la altar.

 

Felicitări! Vă urez, ție și lui Gonzalo, o viață plină de bucurii, dragoste și amintiri frumoase împreună și asta pentru toată viața!”, a scris apoi Bon Jovi pe Twitter.

Comentarii Facebook