Numerele tale norocoase în funcție de zodie

 

Fiecare zodie are unul sau mai multe numere norocoase. De asemenea cercetatorii in domeniu considera ca perioada anului in care este nascut un om poate determina cantitatea de noroc sau numarul de sanse pozitive pe care le are în viață.

 

Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea care zodii sunt favorizate astral din punct de vedere al norocului si mai important, care sunt numerele norocoase care influenteaza zodiile.

 

Berbec

 

Berbecii incep sa aiba noroc dupa o perioada in care depun un efort destul de mare pentru a obtine ceea ce vor. Berbecii trebuie sa munceasca mult pentru a ajunge sa fie satisfacuti iar rezultatul final, in cazul in care este cel dorit, este cea mai puternica motivare pentru a continua. Berbecii nu considera ca norocul este cu adevarat relevant fiind convinsi ca tot ceea ce realizeaza trebuie sa fie facut de ei insisi. Tocmai de aceea nu sunt considerati ca fiind nativi norocosi ai zodiacului. Cu toate acestea, au o serie de numere care le sunt favorabile.

 

Numere cu noroc: 1, 9, 13

 

Taur

 

Taurii sunt iubitori ai confortului material si le place sa traiasca pe picior mare. Obtin ceea ce isi doresc prin multa munca insa, spre deosebire de berbeci, au si destul de mult noroc. Astfel, planurile Taurilor se realzieaza lesne si nu dau de mari impedimente in ducerea la bun sfarsit a proiectelor care le vor aduce beneficii. Cu toate acestea, daca incep sa se bazeze prea mult pe noroc, Taurii risca sa nu mai realizeze nimic, fiind nevoie, in cazul lor, sa puna si osul la treaba.

 

Numere cu noroc: 17, 2, 40

 

Gemeni

 

Gemenii reprezinta semnul zodiacal la care norocul joaca un rol cat se poate de important. Fiind persoane carora le place sa comunice foarte mult, sociabile si care se inconjoara de foarte multi prieteni, Gemenii sunt unii dintre cei mai norocosi nativi ai horoscopului. Este si logic sa fie asa, avand in vedere cat de multa lume ii indrageste si cat de multa lume cauta sa le acorde ajutorul. Astfel, ceea ce doresc se realizeaza lesne datorita faptului ca sunt norocosi in primul rand la oamenii care le stau aproape.

 

Numere cu noroc: 6, 2

 

Rac

Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viata plina de suisuri si coborasuri. Rareori gasesc echilibrul de care au nevoie si trec prin perioade in care soarta nu le surade aproape deloc si perioade in care un le vine sa creada cate lucruri bune li se intampla. Cu toate acestea, desi norocul lor oscileaza foarte mult, racii stiu sa fie optimisti. De aceea, de fiecare data cand se afla la pamant, se bazeaza pe norocul ce urmeaza sa vine si astfel au puterea sa mearga inainte.

 

Numere cu noroc: 10, 5, 7

 

Leu

 

Leii sunt unii dintre cei mai mandri nativi ai horoscopului si se simt de parca tot norocul de pe lume li se cuvine. Tocmai de aceea, datorita faptului ca simt acest lucru, sunt si foarte norocosi. Le place sa traiasca in jurul celor care ii apreciaza si aproape ii venereaza, iar energia acestor oameni se transforma cu fiecare ocazie, in noroc pentru Lei. Ei sunt constienti de faptul ca sunt privit ca niste superiori si de aceeadestinul le surade.

 

Numere cu noroc : 4, 1, 11

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook