Nelson Mondialu și Livian, dați în judecată de bomba sexy, Bianca de la Puterea Dragostei - FOTO


Nelson Mondialu și fiul lui, Livian, au fost dați în judecată de senzuala Bianca, de la Puterea Dragostei, fosta iubită a juniorului lui Nelson.

Maria Bianca Comănici se va întâlni în instanță cu cei doi, la Judecătoria Cluj-Napca, în 24 mai. 

Pe durata participării la un show televizat subsemnata și pârâtul Pop Nelson Livian am format un cuplu. Relația noastră a durat aproximativ un an de zile, iar pe parcursul acestei perioade, tatăl prietenului meu, anume Pop Nelson Simone, nu a avut nimic împotriva. Mai mult decât atât presupun că avea o atitudine pro relației noastre, chiar și în momente de cumpănă din relația noastră de exemplu. La un moment dat, au apărut anumite imagini despre viața mea personală, din momente anterioare participării la șhow-ul televizat. Astfel, conform susținerilor acestuia precum și a înregistrărilor video postate de acesta, pe canalul său de youtube, inițial nega autenticitatea acestor imagini, susținând că sunt nereale. Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videoclipurilor postate de părți am fost prezentată ca fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate. De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputatiei mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postarii videoclipurilor de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată. Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără integritate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”, se arată în acțiunea de chemare în judecată, scrie Foaia Transilvană.

Nelson Mondialu spune că nu a fost de acord cu relația dintre Livian și Bianca. Interlopul susține că tânăra este un pion, plimbată de la un bărbat la altul. Acesta a spus că Andreea Mantea, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, ar fi în spatele Biancăi, care a încercat să profite de notorietatea celor doi iubiți, fiind vorba chiar despre o nuntă pentru a obține bani mai mulți. Nelson Mondialu susține că cei doi ar fi urmat să cumpere și un apartament, dar pe numei Biancăi, iar darurile de la nuntă să le adune tot ea. ”După toate astea, să îi dea un șut lui Livian!”, a spus Nelson.

Biana îi cere lui Nelcon Mondialu 23.000 de lei. 

Comentarii Facebook