Nazareth canta in 28 ianuarie la Cluj. Vezi cat costa biletele


Trupa Nazareth va canta la Cluj-Napoca in premiera in 28 ianuarie, de la ora 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Concertul, organizat de Diesel Events si Diesel Club, face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor album in 1971. Albumul, al 22-lea material discografic al trupei, s-a bucurat deja de success in Europa, Asia si America de Sud. Trupa este recunoscuta pentru piesele sale originale, interpretarile foarte inspirate dupa piesele altor artisti, cat si energia transmisa pe scena, energie care nu s-a diminuat in cei 40 de ani de activitate.

Trupa Nazareth are acum la activ 24 de albume si compilatii, 7 albume live, mii de concerte si multe piese care au marcat  istoria muzicii rock, precum  "Broken Down Angel", "Bad Bad Boy", "This Flight Tonight" (cover hard rock al piesei lui Joni Mitchell), "My White Bicycle" (cover dupa trupa Tomorrow), "Hair of the Dog", "Holiday", dar mai ales "Dream On" si balada "Love Hurts", care a facut inconjurul lumii, ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, castigand Discul de Platina si ramanand preferata publicului chiar si la 36 de ani de la lansare.

Biletele la acest concert costa intre 40 si 200 de lei si pot fi cumparate la birourile Diesel Events din Piata Unirii 10. In ziua spectacolului, biletele vor fi disponibile si la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, Piata Lucian Blaga 1-3.

Comentarii Facebook