Muzeul sexului la Moscova: Obama si Putin se dueleaza in penisuri uriase - FOTO


Muzeul sexului din Moscova, Tochka G, deschis de aproape o luna, a starnit o serie de controverse din cauza unui tablou care ii prezinta pe Vladimir Putin si Barack Obama.

In pictura, premierul rus si presedintele SUA se pregatesc sa se dueleze, iar in loc de arme folosesc penisuri uriase. Putin este cel avantajat care are la dispozitie doua arme, fiind un simbol al "hiperpotentei".

Fondatorul muzeului, Alexander Donskoi, a spus ca a incercat sa creeze un loc al libertatii si unde sa nu mai exista interdictii. "Este un proiect despre libertate. Cred ca reprimarea libertatii in Rusia este si un rezultat al faptului ca ortodoxia rusa a umplut golul lasat in mintile oamenilor de ideologia comunista", a spus acesta.

Muzeul risca sa fie inchis, dar intre timp a devenit un loc extrem de popular.

Vizitatorii pot sa vada tablouri cu orgii, sirene cu doua perechi de sani sau cu barbati care servesc cocktailuri de pe propriile penisuri in erectie. De asemenea, sunt prezentate si exponate din alte tari, sculpturi erotice in lemn, din Franta, falusuri ritale, din Timorul de Est si Camerun, sau trei falusuri placate cu aur, din Anglia secolului XX.

Comentarii Facebook