Miss Universe Romania este Larisa Popa! VEZI cum arata cea mai frumoasa femeie din tara FOTO


Larisa Popa va reprezenta Romania la celebrul consurs Miss Universe, care va avea loc in Brazilia, la Sao Paolo, in 12 septembrie.

Tanara are 24 de ani si a absolvit Facultatea de marketing din cadrul Universitatii Spiru Haret. Larisa are 88/62/93 si o inaltime de 1,75 metri si este la cea de-a doua participre consecutiva la concursul Miss Universe Romania.

Originara din Slatina, Larisa Popa a fost aleasa cea mai frumoasa romanca dintr-un total de 20 de concurente venite din toate colturile tarii, cele mai multe fiind din Ardeal.

"Nu am castigat coroana de miss de prima data pentru ca atunci consider ca am fost coplesita de emotii si nu am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta. Anul acesta am venit mult mai sigura pe mine, am invatat din greselile pe care le-am facut anul trecut, am crezut cu tarie in propria mea persoana si mi-am zis ca o sa am puterea sa castig. Am dat tot ceea ce am putut si, dupa cum puteti vedea, am un milion de emotii dar coroana este pe capul meu", a declarat Larisa Popa, citata de Agerpress.

Locul al treilea in concurs a fost ocupat de Emanuela-Elena Radu, de 18 ani, Beatrice-Julia Hack, de 20 de ani, s-a clasat pe locul doi, iar oradeanca Alexandra Camelia Hadade, in varsta de 21 de ani, a castigat locul intai.

La competitia din Sao Paolo vor participa concurente din 80 de tari, iar spectacolul va fi transmis in direct de NBC si Telemundo.

Comentarii Facebook