Mircea Badea reîncepe atacurile la adresa lui Iohannis. Ce spune despre plecarea președintelui în SUA VIDEO



Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă despre plecarea lui Klaus Iohannis în Palm Beach.

Acesta a comparat plecarea lui Iohannis în SUA cu vacanța lui Victor Ponta în Dubai. Badea a remarcat că presa nu prezintă un interes la fel de mare pentru plecarea președintelui ales la fel ca pentru cea a premierului.

"Am remarcat o lipsă totală de interes pentru vizita lui Klaus Iohannis la Palm Beach. Pentru vizita lui Victor Ponta la Dubai a fost isterie națională. Au venit unii să ne arate bunuri cu ce a consumat premierul. Când se duce Iohannis la Palm Beach nu interesează pe nimeni. Asta este presă sau propagandă? Următorul pas ar fi să ne spună că merge pe jos în Palm Beach din modestie. Trei sferturi din România s-a oripilat până la obsesie pentru că a plecat Ponta în Dubai câteva zile. Nu se oripilează nimeni că a plecat Iohannis în Palm Beach înainte de depunerea jurământului", a zis Mircea Badea la "În gura presei", scrie DC News.

Realizatorul TV s-a întrebat și cum poate să își permită Iohannis, ca bugetar, să meargă în fiecare an în vacanță în SUA.


Comentarii Facebook