Mircea Badea ar putea dispărea de pe micul ecran. A anunțat în direct că s-a îmbolnăvit


Realizatorul tv Mircea Badea a anunțat, miercuri seară, că are probleme de sănătate și că din acest motiv ar putea lipsi pentru o perioadă de pe micul ecran.

"Din 1994 fac emisiuni în direct, zilnice. Deci sunt 21 de ani de când fac emisiuni în direct în fiecare zi şi 21 de ani nu am fost bolnav niciodată. Bolnav în sensul imobilizant să fiu, să zic: Băi, gata, sunt bolnav şi nu mă duc la serviciu. Niciodată", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Totuși, acesta a precizat că acum s-a îmbolnăvit şi este posibil ca, în viitor, să lipsească de la emisiune.

"Nu se întâmplă nimic dramatic. Nu e nimic transmisibil, să nu fie lumea îngrijorată. Are legătură cu sistemul digestiv. Dar, la un moment dat, s-ar putea să trebuiască să mă ocup de treaba asta ceva mai aplicat. În sensul de analize şi de eventuale intervenţii. Aşa că o vreme s-ar putea să lipsesc. Dacă se va întâmpla brusc, să ştie lumea că sunt bolnav!", a mai spus Badea.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă îşi va pune "stomacul în gips", el a răspuns: "Nu, sistemul digestiv este mai complex, nu e doar stomacul, de care am grijă bând zilnic litri de ciuco".

"Nu e nimic dramatic, dar ceva e", a mai spus Mircea Badea.

Comentarii Facebook