Milionarul clujean, Bogdan Căpușan, test inedit! Ce e mai confortabila Dacia sau Rolls Royce - VIDEO


Într-un vlog realizat pe YouTube, milionarul clujean Bogdan Căpușan, renumit pentru pasiunea lui pentru autoturisme, a testat doua modele, un Rolls Royce de 200.000 de euro, și "bolidul" national, Dacia Logan.

Screenshot_20200526-063326_YouTube.jpg

Testul a vizat confortul oferit de cele două autoturisme pe un drum forestier, iar ce a ieșit este cât se poate de amuzant. Inițial, Bogdan Căpușan a jucat puțin teatru, pentru reușita clipului, și a spun că nu știe care dintre mașini va câștiga "duelul". După cursa din Rolls Royce lucrurile au fost clare. Confortul oferit de mașină britanică este inegalabil. Pe scaunul din spate se poate bea cafeaua liniștit, chiar și pe un drum forestier, condiția este sa ai un cont bancar blindat.

În Dacia Logan lucrurile au stat ca într-o mașină veche de 10 ani, modelul ales fiind unul "antic" deja. Ușile nu se mai deschideau, iar geamurile nici atât, fără ajutorul butonului de la șofer. După primii metri pe drumul forestier, Bogdan avea deja cafea pe tricoul alb, semn că lucrurile erau clare. El a băut și lapte, dar lucrurile au ieșit la fel de prost, pentru că suspensiile Daciei sunt un dezastru, dar pe de altă parte nici prețurile celor două mașini nu se pot compara... deloc. Cu banii de pe un Rolls Royce cumperi zeci de Dacii.

Screenshot_20200526-063113_YouTube.jpg

"Sunt curios cine va câștiga duelul, mai ales că știm că Dacia e construita pentru drumurile de la noi...", spunea Bogdan Căpușan la începutul clipului. Ei bine, era clar că "bolidul" national nu are cum să bată luxosul Rolls Royce, dar a ieșit un clip amuzant pentru a aduna mai mulți fani pe YouTube. 

Bogdan Căpușan este fiul lui Chimu Căpușan, îmbogățit din afaceri imobiliare. Familia s-a extins de la afaceri in Cluj, la afaceri naționale în domeniul construcțiilor, inclusiv la București. 

Bogdan deține mai multe mașini puternice, investițiile în auto fiind de ordinul milioanelor de euro. 

Comentarii Facebook