Milionarul Călin Donca cere daune morale unui cunoscut influencer, care i-a trădat încrederea: Trebuie să plătească!


Călin Donca s-a supărat foarte tare pe Dorian Popa, după ce influencerul din București l-a vorbit de rău cât timp se afla în arest preventiv. 

Călin Donca a fost arestat în luna septembrie 2023, fiind acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital. Acesta a fost eliberat după 3 luni și acum este dispus să se răfuiască cu cei care s-au dezis de el, iar primul de pe lista milionarului brașovean este chiar Dorian Popa.

Cei doi erau parteneri de afaceri, Dorian Popa cumpărând panouri fotovoltaice de la Donca. Aceștia și-au pus mintea la contribuție și au anunțat chiar și o colaborare pe linie de afaceri. Culmea a fost că după ce milionarul din Brașov a fost arestat Dorian Popa a început să îl atace. Ba chiar mai mult, a șters toate postările în care apărea alături de afacerist și l-a dat uitării imediat.

A apărut voit la mai multe televiziuni, unde și-a exprimat îngrijorarea privind banii pe care i-a investit la unul dintre parcurile noastre (…) Deși până la această oră, nicio instituție a celor care m-au verificat, nu au adus acuzații pentru proiectul cu panouri fotovoltaice și al parcurile fotovoltaice la care lucrăm și construim peste 10.000 kW, Dorian Popa a adus anumite acuzații

De ce să spui că acel parc nu funcționează, din moment ce tu ai auzit cu urechea ta că el funcționa? (…) „Mă adresez mai departe instanțelor de judecată”, să denigrezi, să calomniezi în fața a milioane de oameni, un proiect care funcționează în mod corect, când eu ți-am plătit bani pentru promovarea acelui proiect și am ajuns să fiu defăimat pentru activitatea pentru care eu te-am plătit să mă promovezi”, a spus Călin Donca.

Acesta l-a notificat pe Dorian Popa și îi cere daune morale.

L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice (…) Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația.

Nu aș fi început nimic din ce fac acum, dacă, în primul rând, el nu m-ar fi defăimat fără ca el să aibă o susținere din partea unei surse oficiale. Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul până când voi face, atât cât îmi stă în putință curat în acest spațiu care deveni tot mai concret, mai real în viața noastră”, a mai spus Călin Donca.

Comentarii Facebook