Mihai Trăistariu intervine în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes: „Aștepți să vină zilele orașului Cluj-Napoca?”


Mihai Trăistariu intervine în scandalul de la "Vocea României" izbucnit între Irina Rimes și Theo Rose.

În ediția de vineri seară, 6 octombrie 2023, jurații au pornit o dezbatere referitoare la artiștii care cântă evenimente private. Încercând să o impresioneze pe concurenta pentru care s-au întors, jurații au început să arunce cu critici unii în ceilalți. La un moment dat, după ce Theo Rose a încercat să o atragă pe respectiva concurentă în echipa ei, Irina Rimes a întrebat-o, pe un ton ușor sarcastic, dacă o ia să o învețe lăutărie.

Theo Rose a fost foarte deranjată de faptul că colegii ei au etichetat-o ca fiind cântăreață de muzică lăutărească, iar Mihai Trăistariu i-a luat apărarea lui Theo Rose, care s-a confruntat de-a lungul carierei sale cu prejudecăți fiindcă merge să cânte la nunți și botezuri.

„Eu am cântat anul ăsta la vreo 10 nunți. Și eu am fost la Eurovision, dar nu înseamnă că dacă ai fost cotat bine, n-ai voie la nunți sau la botezuri. Nunta e tot un spectacol, până la urmă. Eu la nunți cânt, de exemplu, și melodii de la Lara Fabian. Sunt solicitat mai ales la dansul mirilor. Sunt oameni care te îndrăgesc de când ai apărut pe scenă și te vor neapărat la un eveniment frumos din viața lor. Ce e greșit în asta? Prejudecata asta e o prostie.

Artiștii care spun asta sunt doar invidioși, că nu mai ești artist dacă ajungi să cânți la nunți. Hai să fim serioși! Câte concerte mari să ai într-un an? Ce faci? Aștepți să vină zilele orașului Cluj-Napoca, de exemplu? Apoi te uiți la calendar? Nu poți supraviețui doar din cântat din evenimente majore. Dar, da, sunt colegi care trăiesc doar din cântat. Tocmai de aceea, eu nu refuz nimic. Plus că pe lângă muzică, așa cum știe lumea, mi-am deschis și business-urile pe litoral”, este reacția lui Mihai Trăistariu, pentru FANATIK.

Comentarii Facebook