Mihai Trăistariu dezvăluie cine va câștiga Vocea României

 

Mihai Trăistariu a dezvăluit o bârfă din culisele emisiunii de la PRO TV, unde se știe deja cine va câștiga marea finală.

 

Oficial, câștigătorul va fi aflat în a doua zi de Crăciun, dar până atunci s-ar părea că se știe cine va câștiga dintre cei patru finalişti: Julie Mayaya, Tibi Scobiola, Vizi Imre şi Cristi Nistor.

 

Din păcate, favoriţii mei au plecat! Unul dintre Andreea Olariu, Teodor Manciulea sau Loredana Ciubotaru speram să câştige acest sezon. Acum îmi doresc ca Julie Mayaya să iasă învingătoare, dar prin culise deja se ştie cine va câştiga! Toţi spun că Tibi Scobiola va fi Vocea României”, a spus cântăreţul.

 

De asemenea, Marcel Pavel a spus că, dacă el ar fi fost în juriu, l-ar fi creditat cu șanse de a câștiga marea finală pe Vizi Imre.

 

Vizi este un tip interesant şi foarte talentat. Este haios! Îmi place cum atinge acutele şi poate fi surpriza acestui sezon. Concurentul Loredanei, Cristi Nistor, este cuminţel. Nu e aşa de zbuciumat. Şi Julie a evoluat frumos de-a lungul competiţiei, dar Tibi Scobiola mi se pare că este favorit. Are experienţă şi asta se vede. Mi-aş fi dorit să fie Dalma Kovacs în finală. Mi-a plăcut mult. Dacă aş fi fost cooptat în juriu, aş fi fost extrem de critic. Nu iert pe nimeni când vine vorba de o meserie bine făcută!”, a declarat Marcel Pavel, citat de Click.ro.

Comentarii Facebook