Duminica 24 Septembrie

Mihaela Rădulescu: Sunt imbecile care mă judecă pentru că trăiesc pe banii fostului soț...

 

Mihaela Rădulescu le dă sfaturi pe Facebook femeilor care divorțează de soți, dar preferă să fi independente și să nu fie ajutate deloc.

 

Eu m-am saturat sa aud de femei care traiesc, maritate sau nu, cu un barbat pe care-l iubesc ani multi si care, cand se duce naibii iubirea, abia mai au din ce supravietui, abia au bani de intretinere sau, si mai grav, nu mai au cu ce sa-si hraneasca puii facuti cu acel barbat. Revoltati-va, mai, femei, aveti drepturi, aveti legi, aveti prieteni, trebuie sa existe o solutie. Nu jucati “demnitatea” aia prosteasca de a pleca dintr-o relatie doar cu hainele de pe voi, caci nu e logic si nu e omeneste! Ati facut, probabil, enorm pentru omul de care v-ati despartit si, cel mai adesea, grija voastra zilnica pentru el nu poate fi calculata in bani si bunuri…

 

M-am saturat de mitocania unor astfel de barbati, care o mai duc si bine, in vreme ce voi abia mai iesiti din casa de nevoi, de neputinta, de spaima… Astfel de barbati sunt niste lichele si e posibil sa-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastra… Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot – mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii, ca aia care-si pun palma-n cur si onoarea-n seif si sunt mandri ca “le-au aratat ei cine sunt ele, fara ei", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Comentarii Facebook