Mihaela Rădulescu i-a spus unei gimnaste la ”Românii au talent” că e prea grasă: Data viitoare nu mai treci de mine

 

Mihaela Rădulescu a criticat dur o gimnastă de 14 ani care a concurat la ”Românii au Talent”, spuându-i că e prea grasă.

 

”Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a spus Mihaela Rădulescu uneia dintre fete. 

 

Andra a replicat rapid, spunând că ea nu caută talente trase prin inel la «Românii au talent». ”Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”, a susţinut Andra.

 

Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat și a spus că ea face sport de mult timp și știe ce spune. ”Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

 

Mircea Badea şi-a spus şi el punctul de vedere față de cazul Crinei Cătinean, fetiţa de 14 ani care a participat împreună cu prietena ei. El i-a replicat unei internaute:

 

”Problema, dragă Lidia, apare la următoarea frază a ta: «Adevarata problemă e cea în care îi spui unui copil de 14 ani că e gras.» E na?!?! Repet ce am scris mai jos: dacă nepoata mea de şapte ani, care face judo, are 200 de grame peste categorie, nu intră pe saltea la concurs. Dacă fata asta de 14 ani, foarte mobilă de altfel, făcea parte din lotul de gimnastică, era cântărită zilnic. La ce se vede în poză, n-o primeau la antrenament până nu dădea jos”

 

"Când te duci la un concurs, care e absolut facultativ, nu obligatoriu, indiferent de vârstă, te supui unor exigenţe. Sigur că fiecare alege propriile criterii estetice şi de viaţă. Dacă o arzi performera, talentată şi mergătoare la concursuri, nu mai eşti doar un "copiiiiil" de 14 ani: eşti un sportiv de 14 ani. Repet, e facultativă treaba, la alegerea adica. Între shaorma cu de toate şi exigenţa specifică oricărui sport."

 

P.S. Nu mă interesează să o comentez pe Răduleasca în niciun fel, sunt prea multe frustrări şi complexe pe temă în spaţiul public. Ca şi în legatura cu modelele din Vogue. Fiecare face cum preferă în funcţie de priorităţi. Ma interesează însă logica", a scris Mircea Badea pe reţeaua de socializare.

Comentarii Facebook