”Micuța Mozart” din Cluj, Katia (11 ani), a câștigat finala Next Star, iar emisiunea a fost lider de audiență

 

Katia Cărbune a câștigat cel de-al optulea trofeu ”Next Star”, iar emisiunea a fost lider de audiență pe all urban

 

Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban în timpul finalei emisiunii ”Next Star”, difuzată ieri, 6 aprilie. 

 

Emisiunea ”Next Star” difuzată între orele 20.29 - 00.00 s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, întregistrând o audiență medie de 6,2 puncte de rating și 15,2 % cotă de piață. ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu 6 puncte de rating și 14,5 % cotă de piață.

 

Katia Cărbune (11 ani, din Cluj-Napoca) este câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Next Star” și a trofeului în valoare de 20.000 de euro. Fetița, al cărei mentor în concurs a fost CRBL, i-a uimit pe jurați în finală cu o nouă compoziție proprie pe care a interpretat-o ca o adevărată artistă. Trofeul i-a fost înmânat de doi artiști de primă mărime ai scenei românești, Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

 

Cluj - Katia, 11 ani, a câștigat Next Star cu o nouă melodie compusă de ea: E genială! - VIDEO

 

Nu am cuvinte să descriu ce am simțit în momentul în care Dan Negru a anunțat că eu sunt câștigătoarea. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am fost extraordinar de fericită! Îmi doream foarte mult să câștig, dar nu mă așteptam, pentru că toți ceilalți concurenți au fost foarte talentați”, spune aceasta.

 

Katia își dorește să pună deoparte cei 20.000 de euro câștigați la ”Next Star”. ”Vreau să păstrez acești bani pentru perioada când voi deveni actriță. Pentru că visul meu este să fiu actriță în propriul musical, la Londra”, a spus micuța compozitoare.

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target All urban

Comentarii Facebook