Mesajul ȘOC al unui activist din Cluj: Guetta este un ”DJ” de mâna a treia

 

Activistul clujean Adrian Dohotaru, cel care protestează de câteva zile față de montarea gardurilor în Parcul Central, a spus că David Guetta este un ”dj” de mâna a treia, ”apreciat doar de oameni fara nici un gust muzical”.

 

Si tocmai aici se leaga calitatea muzicii de cealalta problema, privarea cetatenilor de spatiul public. daca se facea festival international de manele/turbo folk, si se invitau toate starurile din balcani (si cred ca ar fi venit lume gramada, si banii dupa ei), nu cred ca se dadea un ban din bugetul public, darmite sa li se dea un spatiu asa de central si derogari de la orice regula, darmite sa se evacueze caminele pt ei. si aceiasi oameni carora le freamata azi inima pt untold s-ar fi intrecut in lamentari cum e o rusine sa fie festival de turbo folk, ca unde e cultura, ca sa nu existe asa ceva la noi in oras, ca balcanizarea societatii bla bla. desi ar fi putut fi muzica foarte misto. in schimb daca un 'dj' de mana a treia gen guetta, apreciat doar de oameni fara nici un gust muzical, dar apreciat de oameni cu gusturi de cacat din VEST, vrea sa vina pana aici, atunci e mare eveniment, putem ingradi tot orasul, ca e ingradit la standarde occidentale, pt evenimente occidentale. nu e vorba de calitatea muzicii aici, e vorba de statutul "aspirational" al prezentei aici a unui om care e la moda in tari catre care ne uitam cu jind...in concluzie, va las cu o perla de-a lui guetta de la magnificul festival tomorrowland, ca sa vedeti pe ce v-ati dat banii si pt ce s-au inchis publicului 15 hectare din cluj”, a precizat Adrian Dohotaru pe Facebook.

 

Tot el a postat săptămânile trecute un mesaj despre care a spus apoi că era o farsă. A pus o fotografie cu maimuța amplasată pe malul Someșului, în timp ce era ridicată, și a scris că este mutată. Totul s-a dovedit atunci a fi o farsă. Dohotaru a retractat apoi tot ce a scris.

 

Mesajul la adresa lui David Guetta nu a fost retractat pînă acum.

 

Conform publicației de specialitate DJmag.com, David Guetta ocupă locul 7 în top 100 cei mai buni DJ din lume, în 2014. Veniturile încasate de acesta sunt fabuloase, cifrându-se în 2014 la 30 de milioane de dolari, conform Forbes. Guetta este al doilea cel mai bine plătit DJ din lume, după Calvin Harris.

Comentarii Facebook