Mesajul halucinant al unui preot de la Cluj, după UNTOLD: Până când o tot jigniti pe Maica Domnului?


Festivalul UNTOLD, de la Cluj-Napoca, tocmai a încheiat cu succes cea de-a treia sa ediție, ânsă nu toată lumea este mulțumită de existența acestui eveniment.

Un preot de la Cluj a postat un mesaj virulent pe Facebook împotriva festivalului de muzică, precizând că acesta este ”închinat lui satan” și că o ”jignește pe Maica Domnului”.

Mesajul preotului a devenit rapid viral, însă reacțiile stârnite au fost împărțite. Cu toate că unii utilizatori ai rețelei sociale îi iau partea, mulți alții îi condamnă reacția, pe care o consideră ”de-a dreptul exagerată”.

Pana cand ne veti batjocori credinta cu Untold-ul inchinat lui satan? Pana cand o tot jigniti pe Maica Domnului si credinciosii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne intunecati cu o sarbatoare a intunericului tocmai in sarbatoarea luminii taborice? Daca nu va e rusine de multimea de oameni pe care ii obligati sa ia parte la zgomotul vostru, macar de Dumnezeu sa va temeti. Ne-am saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot in care va inchinati nenumitului aducandu-i ofranda energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care ati intunecat pe toti care puteau opri aceasta blasfemie. Intelegeti odata ca noi avem alt Dumnezeu. Pana când noi sa tot tacem si voi sa ne tot insultati? Noi n-avem tinte si dorinti ce pun pe altii suferinti. Voi de ce aveti? De ce stresati populatia Clujului? De ce nu va e mila de copiii din Spitalul de langa parc? De ce radeti de batranii care nu pot dormi in tot Clujul din cauza voastra? De ce trebuie sa fugim din fata voastra ca sa fie bine? Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică, ș.a. nu e mult mai mare chiar decat castigul financiar al celor putini? Ati spurcat orasul nostru cu poluarea fonică și spirituală din aceste zile de POST.
Va trebui sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem duce copiii!”, a scris pe Facebook preotul Claudiu Melean.

UNTOLD 2017 a avut loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca, iar organizatorii susțin că peste 330.000 de persoane au călcat pragul festivalului, în cele patru zile.


Comentarii Facebook