Mădălina Ghenea a răbufnit! Ce a spus despre bărbați și în ce film va juca


Actrița Mădălina Ghenea a spus că nu are vreo relație cu Alex Bodi sau alți bărbați despre care se scrie. 

La o sesiune de Q&A pe Instagram Stories, frumoasa olteancă a vorbit despre viața ei.

Sunt singură de un an de zile. Mă ocup de fiica mea și mi-e foarte bine așa”, a mărturisit Mădălina Ghenea într-o postare făcută pe IG Story.

Mădălina Ghenea a fost “cuplată” cu Alex Bodi, dar și cu alți bărbați.

Sunt dezgustată de ce scrie presa din România. Oare nu vă este ruşine să inventaţi a nu ştiu câta oară o relaţie cu un om pe care eu nu l-am întâlnit niciodată? Nu am schimbat nici măcar un mesaj, un cuvânt, nu știu cine este această persoană și vă permiteți, a nu ştiu câta oară, să scrieți că am o relație?! Eu mă întreb: nu vă este ruşine?

Eu sunt mamă, am un copil, oare este normal ca, într-o zi, fiica mea când va învăța să citeasă, oare este normal că va trebui să citească atâtea aberații?! Când vă veți opri? Când veți înceta să scrieți asemenea aberații. Când? Pur și simplu nu este corect, nu este drept, nu este normal ce faceți!

Acum o săptămână am călătorit pentru un contract, cu un brand cu care lucrez de foarte mulți ani, aţi scris ca am o relație, după o săptămână scrieți că am o relație cu un om cu care nu am vorbit în viaţa mea! Nu am schimbat un cuvânt. Eu nu ştiu cine este această persoană, eu nu urmăresc presa din România! Nu mă interesează! Nu este normal să vă bateți joc în acest hal de un om care nu a făcut altceva decât să vă dedice timpul! Eu v-am dedicat timp!”, a transmis celebra româncă pe IG Story de curând.

Mădălina Ghenea joacă în pelicula “House of Gucci”, unde o interpretează pe Sophia Loren.

În film mai joacp Lady Gaga (Patrizia Reggiani), Adam Driver (Maurizio Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci) şi Jeremy Irons (Rodolfo Gucci).

Comentarii Facebook