Loredana Groza, schimbare radicală de look? Fanii par nemulțumiți: „Semeni din ce în ce mai mult cu Bianca Drăgușanu”


Loredana Groza continuă să șocheze cu aparițiile sale publice. Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look care a stârnit imediat reacțiile neașteptate din partea fanilor. Unii s-au gândit chiar să o compare cu Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru operațiile sale estetice.

Recent, Loredana Groza a făcut publice niște poze în care apare cu părul roz. Artista nu a precizat dacă s-a vopsit, a folosit perucă sau o aplicație pentru schimbarea culorii părului. În orice caz, schimbarea a fost remarcată de fani imediat. Aceștia nu au stat deloc pe gânduri și au reacționat, scrie Spynews.

Loredana Groza s-a afișat cu părul de un roz aprins, iar fanii au ieșit imediat la atac. Unii chiar s-au legat de chipul ei și au comparat-o cu Bianca Drăgușanu, despre care se știe că are mai multe operații estetice.

Mereu mai frumoasă, mai incitantă, dar aceeași Loredana, diva noastră! (…) Culoarea părului îți pune în evidență ochii! Ești frumoasă, talentată, apreciată! Succes și la cât mai multe concerte! (…) Draga mea, îmi pare rău c-ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Dragușanca. (…) Ești superbă și frumoasă, rochița e la fel de woauuu. Ce mai o schimbare binevenită! (…) Asta e culoarea ta! Tine-o tot așa! Superbă!”, au scris urmăritorii vedetei despre apariția ei, potrivit sursei citate. 

După ce a fost asaltată de întrebările internauților, Loredana Groza a dezvăluit că nu are nicio operație estetică și nici silicoane.

roz.jpeg

Comentarii Facebook