Lora, probleme mari financiare. Cum a rămas artista fără bani


Lora, probleme mari financiare. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de pe scena showbiz-ului românesc. Mereu cu zâmbetul pe buze, pare că duce o viață aproape perfectă, însă lucrurile nu stau mereu așa. Artista a făcut mărturisiri teribile despre realitatea pe care fanii nu o văd.

Lora, probleme mari financiare

Face o pereche savuroasă cu Cove, la Vorbește Lumea, are mereu cu zâmbetul pe buze și este într-o formă de zile mari. Ai crede că artista nu știe ce înseamnă să ai grija banilor, dar nu este așa. În spatele succesului de care se bucură astăzi se ascund ani întregi de complexe și frustrări. Lora, probleme mari financiare ce au marcat-o pe viață. Vedeta a mărturisit că nu a avut o copilărie tocmai frumoasă, ce a stat sub semnul lipsurilor financiare.

Mare parte din viața mea, problemele financiare erau o normalitate și mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta. Nu doar pentru mine, ci și pentru familie și cei dragi. Nu-mi place să arunc cu banii și din acest motiv, sunt atentă la raportul calitate-preț”, a explicat ea, într-un interviu.

Cu toate că astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, adolescenta Lora era complexată de felul în care arăta, în ciuda faptului că, așa cum a recunoscut chiar ea, nu a dus niciodată lipsă de atenție din partea reprezentanților sexului opus.

Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram ‘a great kisser’. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o”, a povestit Lora, pentru aceeași sursă.

Vocea a fost mereu asul ei din mânecă, iar una dintre cele mai mari satisfacții pe care le simțea, la început de carieră, era momentul în care vedea mirarea pe fața celor care nu credeau în talentul ei, imediat după ce începea să cânte:

Mi-a plăcut întotdeauna privirea celor care m-au subestimat în momentul în care începeam să cânt sau să spun ceva într-un mod la care ei nu se așteptau. Întotdeauna am știut că la un moment dat se va trage linie și faptele unui om vor cântări mai mult decât percepțiile superficiale”.

„Era să mor”

Artista nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre perioadele grele din viața ei. Puțini știu că Lora a fost la un pas să își piardă viața, într-un grav accident auto. Se întâmpla acum aproape 18 ani. A avut noroc, scăpând doar cu nasul spart, însă persoana care era cu ea în mașină „nu a fost OK”. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva. Și-a făcut bagajul, a strâns bani pentru drum și a pornit spre București. Mutarea a fost o formă de terapie pentru ea, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, fiind nevoită să trăiască, o perioadă, în casele prietenilor.

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni’, a povestit Lora în fața cântăreței Claudia Pavel, într-un interviu pe pagina de Facebook Kfetele.ro.


Comentarii Facebook