Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită. Închisoarea nu pare să-i fi scăzut apetitul pentru partenere mult mai tinere


Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică, anii petrecuți în închisoare se pare că nu l-au afectat prea mult pe fostul președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților. Reamintim că politicianul a fost condamnat definitiv în anul 2019, cu executare, la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Din informațiile care au apărut în presă, reiese faptul că Liviu Dragnea nu a stat foarte mult timp singur, după ce el și Irina Tănase au decis să se despartă. A trecut puțin timp până ce bărbatul a reușit să-și găsească din nou jumătatea. Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică, pe nume Oana Leonte. Aceasta, de meserie este profesoară de franceză, și are 25 de ani. Este implicată în proiectele politice ale lui Liviu Dragnea, iar pe contul ei personal de Facebook, aceasta postează foarte des imagini cu partenerul ei. Informația că cei doi ar forma un cuplu a apărut pe româniatv.net, însă la o privire pe contul de socializare al tinerei, ne putem da seama că lucrurile ar părea serioase.

fata.jpeg

Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina Tănase printr-un mesaj pe telefon, după care i-ar fi dat block

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase, potrivit sursei citată mai sus.

Noua iubită a lui Liviu Dragnea este foarte implicată în partidul iubitului ei, APP (Alianța pentru Patrie). De pe Facebook-ului ei reiese faptul că a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri.” a mai apărut în presă.

Cum s-au plimbat Dragnea şi fosta sa iubită, Irina Tănase, pe banii statului, în Maldive

Noi inforații despre abuzurile lui Dragnea ies la iveală! Detaliile din dosarul cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, cu procurorii DNA, arată modul cum Liviu Dragnea s-a plimbat, cu banii primiţi de PSD ca subvenţie, deci de la stat, prin ţări exotice, inclusiv cu fosta iubită. Fostul lider PSD ajunsese să se călătorească cu aeronave private, evitând cursele de linie.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, iubita lui de la acea vreme, Irina Tănase, şi o prietenă a acesteia din şcoala generală, Sânziana-Mădălina Hristache, ar fi plecat spre Maldive, via Sofia, în ianuarie 2019, cu o aeronavă privată plătită din subvenţia primită de PSD de la stat – se arată în dosarul cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici cu procurorii DNA, arată G4Media, care a consultat documentele.

Comentarii Facebook