Duminica 29 Mai

Leonardo Di Caprio e jenat de rolul din "Titanic", care l-a facut faimos


Leonardo Di Caprio a spus ca este jenat de rolul pe care l-a jucat in "Titanic".

Actorul recunoaste, totusi, ca filmul l-a facut atat de faimos incat a putut sa isi aleaga rolurile jucate ulterior.

"As fi vrut ca Leo sa fi fost aici, dar el este la filmari. Nu i-am aratat intregul film, dar i-am aratat 18 minute din el cu cateva luni in urma. A fost o reunire buna si a fost minunat sa ii vad reactia", a declarat regizorul filmului, James Cameron, la lansarea filmului "Titanic" in versiunea 3D..

Kate Winslet, partenera lui Di Caprio din film, a declarat si ea ca a avut o stare de iritare cand a revazut filmul.

 

Kate Winslet, actrita principala din Titanic: "Cand aud melodia lui Celine Dion, mi se face greata"


Kate Winslet a recunoscut, intr-un interviu, ca de fiecare data cand aude melodia "My Heart Will Go On" a lui Celine Dion, simte ca ceva nu este in regula si "i se face rau".

Actrita de 36 de ani a spus ca, in ciuda faptului ca incearca sa isi controleze aceasta pornire, nu se poate stapani ca, de fiecare data cand aude aceasta balada, sa nu "dea ochii peste cap" in sinea sa.

Ea a spus, pentru MTV News: "imi vine sa vomit de fiecare data cand o aud. Nu, n-ar fi trebuit sa spun asta. Dar da, chiar imi vine sa vomit".

"As vrea sa pot zice: "Ascultati, oameni buni! E melodia lui Celine Dion", dar nu pot", spune Kate Winslet, citata de Daily Mail.

Actrita nu e singura care simte astfel, revista Rolling Stones incluzand melodia in topul celor mai proaste cantece ale anilor '90, dar Celine Dion spune ca, pentru ea, melodia este una de referinta si ca se simte foarte mandra de acest lucru.

Comentarii Facebook