Leonard Miron face dezvăluri: ”Da, sunt HOMOSEXUAL, care-i problema?”

 

Leonard Miron, fostul prezentator de la TVR, a vorbit deschis despre orientările lui sexuale și despre iubitul lui spaniol, cu care are o relație de 10 ani.

 

Leonard s-a mutat de curând în Anglia, unde lucrează la o bancă. ”Miquel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Nu vreau să fac prozelitism. Suntem parteneri de viaţă de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înţelegerea dintre mamă şi fiu depăşeşte anumite obstacole, dar au fost reacţiile din jur. Ea ştia de relaţia mea. Parcă văd, când mă duc acasă îmi dă 25 de sarmale pentru el.

 

În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce ştii să faci. De ceva vreme mi-am schimbat locul de muncă, m-am angajat la o bancă şi s-a organizat o petrecere. I-am întrebat dacă pot să vin cu partenerul meu şi m-au întrebat cum îl cheamă. Le-am răspuns: Miquel. Tu eşti gay?, m-a întrebat o colegă. I-am răspuns că da. Nimeni nu a comentat, discuţia a continuat firesc”, a povestit Leonard Miron, citat de evz.ro.

 

Fostul prezentator tv a mai spus că a avut relații și cu femei, dar că Miquel este un om special, care l-a și cerut în căsătorie. ”E un om atât de special. Nu mă lasă să mă ating de bucătăria apartamentului pe care îl avem la Madrid, că-i zgârâi cratiţele. L-am cunoscut la Bucureşti, înainte de el am avut o relaţie de opt ani şi una de 4 ani. La un moment dat mi-am zis: are rost să-i mint pe ceilalţi. Întâlnirea cu el mi-a dat o stabilitate. Atunci m-am hotărât să plec. Am aplicat pentru o slujbă, am fost doi ani în Egipt, apoi am zburat. Acum sunt managerul echipei care lucrează pentru o bancă din Anglia”, a mai spus Leonard Miron.

 

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat...brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol... şi asta a fost. M-a cerut în căsătorie. O să mă cheme Miron Gonzales Dela Fuente, dar nu văd rostul unei bucăţi de hârtie. Avem trei case, una la Piteşti, una la Madrid şi una în Anglia. Am scris împreună o carte, dar n-a scris nimeni despre chestia asta”, a mai spus Miron.

Comentarii Facebook