Kings on Ice aduce la Cluj o premieră mondială: Evgeni Plushenko va patina cu fiul său Alexander, 6 ani, pe acordurile lui Edvin Marton


Celebrul patinator Evgeni Plushenko vine în premieră mondială, în România, la Kings On Ice, alături de fiul său, Alexander, în vârstă de 6 ani, cu cel mai impresionat show de patinaj artistic din lume! Momentul emoționant dintre cei doi va fi acompaniat de sunetele viorii Stradivarius, mânuite de ”prințul viorii” Edvin Marton, într-o compoziție special creată pentru acest eveniment. 

Alexander Plushenko, are doar 6 ani și este un adevărat magician pe gheață, asemenea tatălui său! Tatăl său, Evgeni Plushenko, este cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion Mondial. Are la active cincizeci de premii printre care: trei Medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de cinci ori campion european, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop. 

Ne despart doar câteva zile până la Kings On Ice, unul din cele mai așteptate evenimente din Cluj-Napoca. Un show plin de magie și pasiune, care îmbină patinajul artistic, coregrafiile și acrobațiile de nivelul olimpiadelor cu muzica live a celebrului violonist și compozitor Edvin Marton.  Alături de Evgeni Plushenko, invitații speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Oferă-le celor dragi de Moș Nicolae, mai mult decât un simplu cadou, ci o experiență la Kings On Ice! Biletele pot fi cumpărate de pe: entertix.ro sau de la Casa de Cultură a Studenților. 

Ultimele bilete disponibile la preț de 212 lei și pot fi achiziționate de pe: entertix.ro.

Mai multe detalii pe Kings On Ice

Eveniment realizat de: Spotlights – Events Creator.

Comentarii Facebook