Kiddy Festival, de 1 iunie, în Iulius Park. Ce evenimente sunt pregătite pentru cei mici



Prima zi de vară le aduce copiilor o mare bucurie. Astfel, de ziua lor, cei mici sunt invitați la Kiddy Festival, pentru a se distra alături de prieteni, cu momente speciale. Spectacole de teatru, proiecții de scurtmetraje pentru prichindei și activități amuzante sunt propunerile Kiddy Festival.

Iulius Mall le propune celor mici o zi de sărbătoare cu tot ce își doresc. Miercuri, pe 1 iunie, Iulius Parc se transformă într-un spațiu de poveste, amenajat după imaginația prichindeilor. Copiii vor descoperi aici un copac fermecat, figurine din desene animate, iepurași, multe baloane și surprize dulci. Nu lipsesc nici sesiunile de facepainting, atât de îndrăgite de năzdrăvani.

De Ziua Copilului, Iulius Mall le oferă ștrengarilor cele mai frumoase evenimente, organizate în parteneriat cu MiniReactor. De la ora 17.00, în spațiul copilăriei special amenajat în Iulius Parc, cei mici sunt invitați la ROGVAIV, un spectacol de teatru nonverbal. Programul este unul educativ, recomandat și celor mai mici dintre spectatori. Momentul îi va surprinde pe copii cu muzică live și imagini sugestive, astfel încât aceștia să descopere culorile, într-o manieră ludică. Este povestea unui pictor, care se întâlnește cu lumea culorilor R.O.G.V.A.I.V.

De la ora 19.00, toți năzdrăvanii sunt așteptați la teatru de păpuși. Marionetele le vor dezvălui povestea „Pădurii Fermecate”, încurajându-i să se apropie de natură și să îi cunoască importanța pentru echilibrul mediului înconjurător. Micii spectatori vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni.

De la ora 21.00, un nou moment interesant le va fi prezentat puștilor. Cluj-Shorts, în colaborare cu Cinemobilul, îi invită la film. Vor fi proiecții în aer liber cu scurtmetraje dedicate copiilor. Așadar, în compania personajelor din pelicule, cei mici se vor amuza și vor învăța lucruri noi.

Comentarii Facebook