Jocuri sexuale care nu trebuie să lipsească din dormitorul voastră

 

Pentru a alunga plictiseala cuplurile pot recurge la tot felul de jocuri. Experții chiar recomandă asta pentru momente cât mai pasionale.

 

Dragostea si pasiunea nu sunt mereu suficiente ca sa tina relatia vie. Trebuie sa va jucati unul cu altul, astfel incat sa nu va plictisiti niciodata.  Iata 10 variante de astfel de jocuri, recomandate de lovepanky.com menite sa condimenteze relatia voastra si sa alunge plictisul.

 

1. Faceti schimb de haine


Mergeti in fata sifonierului si imbracati-va in totalitate cu hainele celuilalt. Inclusiv lenjeria! O sa vedeti ca de fiecare data o sa fie si mai haios jocul si o sa-l gustati din ce in ce mai mult.

 

2. Chat erotic


Stati fiecare in fata propriului laptop cu camera web eventual, si incepeti o conversatie ca si cum n-ati fi in aceeasi casa. Nu e nevoie sa ajungeti sa faceti sex in fata camerei, dar va puteti preface ca va jucati, ca si cum sunteti la mare distanta unul de altul.

 

3. Ametiti-va cu putin alcool

 

Sa faceti sex usor ametiti de la niste cocktailuri care va fac placere nu este decat o situatie in care va veti distra pe cinste amandoi si veti gusta din plin atat alcoolul, cat si sexul de dupa el.

 

4. Costumeaza-l

 

Costumeaza-ti iubitul in chip de… jucarie sexuala! Chiar daca va protesta la inceput, apoi va incepe sa-I placa. Nu uita, din moment ce-l transformi in jucarie sexuala, fa neaparat si sex cu el.

 

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Comentarii Facebook