James Cameron vrea sa produca Avatar 2. Actiunea se va desfasura sub apa


Dupa succesul filmului Avatar care a incasat miliarde de dolari la nivel mondial, regizorul filmului James cameron anunta ca va aparea Avatar 2. Actiunea se va derula in oceanele planetei Pandora.

"In al doilea film vreau sa creez un alt mediu. O sa ma concentrez pe oceanele de pe Pandora, care vor fi la fel de pline de viata si cu vietati diverse, dar nu mai vreau padure tropicala. Nu spun ca nu o sa o mai vedem deloc, dar nu vreau sa ma repet cu aceste imagini, vreau sa aduc ceva nou", a declarat James Cameron, intr-un interviu pentru Los Angeles Times.

Faimosul regizor, care apierdut totusi premiul Oscar pentru cel mai bun film cu super-productia Avatar, ar vrea sa realizeze o trilogie, dupa Avatar 2 sa faca si Avatar 3. Totuldepinde insa de cheltuielile de productie, pe care vrea sa le reduca.

"Stim deja care vor fi provocarile din noul Avatar. Sa facem totul de doua ori mai repede si de doua ori mai ieftin. Stiu ca e imposibil, dar daca reducem cheltuielile si timpul de productie cu macar 25%, tot e bine. Putem sa mutam actiunea si in tot sistemul Alpha Centauri AB, nu trebuie sa stam doar pe Pandora, dar nu in al doilea, ci poate in al treilea film", a mai declarat Cameron.

Filmul Avatar va aparea si pe DVD si va include o scena care a fost taiata din filmul care a rulat pe marile ecrane, scena in care se poate vedea cum fac dragoste Na`vi.

Comentarii Facebook