Iulius Mall te invită să te relaxezi sub ”Copacul Fermecat” la UNTOLD Festival (P)



Marile tale pasiuni sunt muzica şi shoppingul? Iulius Mall Cluj te ajută să le îmbini. Dacă eşti fan Untold beneficiezi de „Fairy Sales” în magazinele din îndrăgita destinaţie de cumpărături, dar şi de un spaţiu de relaxare amenajat de Iulius Mall chiar la festival.

Iulius Mall Cluj îţi este aproape la cele mai cool festivaluri ale verii şi îţi răsplăteşte pasiunea pentru muzică. Mai este puţin până când ritmurile celor mai tari artişti ai momentului vor inunda oraşul Cluj-Napoca.

Iulius Mall va fi prezent la Untold Festival, în perioada 30 iulie – 2 august 2015, şi te invită să îţi reîncarci bateriile la umbra „Copacului Fermecat”, o zonă de recreere amenajată în Parcul Central, 100% pe principii eco-friendly. Aici poţi alege să te relaxezi pe hamace comode sau pe fotolii pufoase create din materiale reciclate. Atmosfera de poveste va fi întregită de felinarele improvizate din umbrele, care vor oferi spaţiului culoare. Astfel, dacă nu te mai ţin picioarele de la dans sau dacă preferi să-ţi asculţi idolii relaxându-te, te aşteptăm sub „Copacul Fermecat”.

Şi pentru că îţi place la fel de mult să dansezi pe muzica preferată, dar şi să faci cumpărături, ţi-am pregătit surprize pe gustul tău. Pe baza brăţării de acces la Untold, în perioada 30 iulie – 2 august vei beneficia de „Fairy Sales” de până la 70% la numeroase magazine din Iulius Mall Cluj. Ofertele speciale sunt la îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii, cosmetice, decoraţiuni, gadget-uri şi la târgurile ExpoMineralia şi Bag Expo. Catalogul complet al reducerilor este disponibil la Centrul Info din mall şi online pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Cluj. Mai mult, pentru că distracţie este tot ceea ce-ţi doreşti, aceeaşi brăţară te ajută să fii la înălţime, asigurându-ţi o sesiune gratuită de sărituri pe trambulinele Iulius Jump, din Iulius Parc.

Comentarii Facebook