Iulius Mall îți propune să sărbătorești un Paște a la Cluj, cu peste 1.600 de premii care invită la distracție și relaxare (P)



În acest an, Iulius Mall Cluj îți propune să petreci altfel Paștele. Mesele îmbelșugate pot fi înlocuite cu distracție și adrenalină, gătitul se poate schimba în sesiuni de relaxare la SPA, iar pregătirile vor fi motive de shopping și răsfăț. Totul, în cadrul campaniei Paște à la Cluj, care se desfășoară în perioada 23 martie – 7 aprilie 2018, prin care Iulius Mall îți oferă șansa să câștigi peste 1.600 de premii.

Sărbătorile Pascale se apropie, iar febra pregătirilor va fi în toi. De aceea, Iulius Mall Cluj îți propune un Paște à la Cluj, în meniu fiind incluse experiențe antrenante și amuzante, sesiuni de înfrumusețare, masaje de relaxare, timp petrecut la SPA și mult shopping. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărăturile în magazinele tale preferate din Iulius Mall Cluj, iar dacă ai trecut pragul de minimum 200 de lei, te înscrii cu bonurile fiscale la Centrul Info. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți instant cu premii alocate direct prin aplicația electronică, care te invită să petreci un Paște à la Cluj. În total, vor fi acordate peste 1.600 de premii.

Dacă nu ești fan al meselor îmbelșugate și abia aștepți să evadezi, norocul poate fi de partea ta și să îți aducă premii în ton cu pofta ta de distracție: o plimbare în balonul cu aer cald pentru două persoane, o invitație la echitație, sărituri pe trambulină sau acces în Gaming Room, toate la Wonderland Resort din Cluj – Napoca. Te sperie gândul că nu vei avea suficient timp să faci toate pregătirile? Antidotul este un masaj de relaxare la Wonderland Resort sau un voucher la Omnia SPA. Iar pentru doamnele și domnișoarele care dau testul în bucătărie, gătitul poate fi înlocuit cu sesiuni de răsfăț și cumpărături cu vouchere la Gett’s Color Bar, Melkior și The Body Shop. În plus, vor fi și premii constând în băuturi răcoritoare.

Vino la Iulius Mall și te ajutăm să petreci un Paște à la Cluj, cu distracție și relaxare!


Comentarii Facebook