Iulius Mall Cluj găzduiește două evenimente dedicate pasionaților de tehnologie. Vezi când au loc Megahack și ExpoTech



Iulius Mall Cluj va găzdui, în următoarea perioadă, o parte dintre evenimentele desfășurate în cadrul TechFest, primul festival din Transilvania dedicat tehnologiei. Pasionații de inovație pot participa la competiția MegaHack, pot descoperi noutățile din domeniu, la ExpoTech, sau pot afla informații actuale, la TechTalks.

De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, Iulius Mall Cluj găzduiește MegaHack, competiție desfășurată în cadrul TechFest. Timp de 50 de ore, în spațiul expozițional de la demisolului Iulius Mall Cluj, numeroși programatori iscusiți vor participa la un maraton al tehnologiei. Aceștia vor fi provocați să dezvolte aplicații utile în diverse domenii, precum e-guvernare, gaming, orașe inteligente, digital banking, securitate, comerț electronic, virtual reality etc. MegaHack este un eveniment complex de tip hackathon, cele mai bune soluții oferite de concurenți fiind premiate.

Totodată, timp de două zile, pe 16 și 17 noiembrie, în spațiul expozițional de la demisolul Iulius Mall Cluj vor fi găzduite workshop-urile Tech Talks. În intervalul orar 10.00 – 18.30, experți din domeniul tehnologiei vor aborda teme din diverse sfere de interes, de la informatică și programare, până la securitate digitală și marketing online.

Un alt eveniment desfășurat la Iulius Mall Cluj sub egida TechFest este Expo Tech. În perioada 18 – 20 noiembrie, în Atriumul Iulius Mall Cluj, pasionații de gadgeturi sunt așteptați la prima expoziție de anvergura din Transilvania dedicată tehnologiei. În cadrul evenimentului, peste 50 de companii internaționale și naționale vor prezenta o varietate de dispozitive inteligente, precum: roboți, drone, imprimante 3D, echipamente virtual reality, mașini electrice și altele. Cei interesați vor putea să testeze inovațiile propuse de ExpoTech, expozanții oferind informații privind modul de utilizare și beneficiile aduse.

Comentarii Facebook