Iulia Albu a desființat vestimentația Deliei de la concertul Rihannei

 

Iulia Albu a ținut să își dea cu părerea și despre vestimentația celor două vedete care au cântat la București: Delia și Rhianna. 

 

Să nu uităm că Rihanna a fost contractată pentru cel mai ieftin spectacol pe care îl putea oferi şi în niciun caz pentru cel mai scump! Nu cred că se aştepta cineva la o apariţie gen Lady Gaga având în vedere acest context! Din câte am înţeles, vestimentaţia a fost purtată de cântăreaţă pentru prima dată în cadrul concertului de la Bucureşti, ceea ce mi se pare suficient.

 

Stilistic, nu a ieşit din normele pe care le respecta în mod constant, însă nici nu a avut o apariţie dezastruoasă. În definitiv, vorbim despre un concert, nu despre o prezentare de modă. Personal, mi-a plăcut ţinuta Rihannei şi consider că nu îi trebuie prea multe artificii pentru a arăta bine, poate merge lejer şi pe stilul simplu”, a declarat Iulia pentru WOWbiz.ro!

 

Despre Delia, fashion editorul a avut numai păreri negative.

 

În ceea ce o priveşte pe Delia şi imaginea pe care ea şi-o asumă în ultima vreme, consider că în niciun caz nu este compatibilă cu participarea la un concert Disney”, a spus Iulia Albu.

 

Comentarii Facebook