Îti visezi fostul iubit? Vezi ce înseamnă acest lucru

 

Experientele traite in timp ce dormi iti transmit multe informatii despre persoana ta, despre trairile tale interioare sau dorintele tale, insa acestea nu sunt niciodata foarte clare.

 

Unul dintre cele mai intalnite si intrigante vise este cel in care iti apare o fosta iubire. Iar cel mai important lucru este ca acest fenomen reuseste sa iti schimbe starea din ziua urmatoare, pentru ca tot ce faci este sa te gandesti ce inseamna cand iti visezi fostul .

 

Ce inseamna cand iti visezi fostul alintandu-te?

 

Ce inseamna cand iti visezi fostul intr-o ipostaza romantica? Faptul ca iti vezi fostul iubit in vis are legatura cu sentimentele, sexualitatea si atasamentul pe care subconstientul tau le asociaza cu imaginea lui. Daca in realitate legatura dintre voi iti trezeste inca melancolie si remuscari, inseamna ca tii la el si ca te simti atrasa de persoana lui. Daca esti sigura ca nu mai ai niciun fel de sentiment pentru el, insa il visezi alintandu-te, atunci ai nevoie de iubire si apreciere. De fapt, iti doresti sa incepi o noua relatie si sa te simti protejata, ceea ce inseamna ca in viata de zi cu zi tanjesti mult dupa fericire.

 

Ce inseamna cand visezi ca te certi cu fostul iubit?

 

Limbajul simbolic al viselor cere o interpretare profunda, iar pentru acest lucru trebuie sa iti cunosti bine sentimentele si atitudinea fata de anumite evenimente din viata ta. De exemplu, ce inseamna cand visezi ca fostul te agreseaza? Daca ai visat de curand ca aveai un duel verbal sau fizic cu fostul tau prieten, inseamna ca exista probleme nerezolvate intre voi sau ca nu ai trecut peste despartirea voastra.

 

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Comentarii Facebook