Irinel Columbeanu, dezvăluiri din povestea de dragoste cu Monica Gabor: „acest lucru a contat, sincer să fiu”. Fostul afacerist regretă despărțirea


După mai bine de unsprezece ani de la divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu vorbește public despre ceea ce l-a atras, de fapt, la fosta lui parteneră. Omul de afaceri a riscat și a spus tot ce i-a stat pe suflet, conștient fiind că ar putea să fie luat chiar și în râs.

Nu doar frumusețea fizică a Monicăi Gabor l-a atras pe Irinel Columbeanu. Potrivit mărturisirilor acestuia, tânăra era una de nota 10, inclusiv la școală, unde avea întotdeauna note foarte bune. Acest aspect nu a fost deloc trecut cu vederea de către celebrul om de afaceri, scrie playtech.ro.

Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el. Avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine. Dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r. atunci când a decis să aibă o relație cu Monica Gabor)”, a declarat Irinel Columbeanu, într-o intervenție televizată. 

monica.jpeg

Probabil surprinzător, omul de afaceri regretă în prezent despărțirea de mama fiicei sale. În anul 2011, Monica Gabor i-a propus fostului său soț să se despartă, iar acesta a acceptat ideea. După o relație de cinci ani de zile, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au luat-o pe drumuri separate.

Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi. Și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici”, a spus Columbeanu.

Pe lângă regretul privind despărțirea de Monica Gabor, omul de afaceri mai este măcinat de un gând.

Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da, (regret că am făcut-o cunoscută – n.r.)”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Comentarii Facebook