Influencerița clujeană Carmen Grebenișan a plecat în Tunisia după ce a anunțat divorțul. Alex, de profesie farmacist, intră și el în lumea influencerilor


La doar câteva zile după ce a anunțat divorțul, influencerița clujeană Carmen Grebenișan a plecat în Tunisia împreună cu prietena și nașa ei, Alina Ceușan. Printre multe poze și filmulețe publicate în online, din Tunisia, Carmen a distribuit și un mesaj adresat soțului ei, Alex Militaru, lăudându-l public pentru o reușită profesională. I-a promis că îi va fi mereu alături și că îl va susține și uite că s-a ținut de cuvânt.

Tânărul, de profesie farmacist, a intrat și el în lumea influencerilor, însă se adresează publicului pasionat de gastronomie, iar rețetele pe care le pregătește și le filmează au început să aibă succes. De aici până la o asociere cu un brand important nu a mai trecut mult timp, așa că Alex Militaru poate fi văzut acum pomovând un produs de la Lidl, scrie libertateapentrufemei.ro

Acesta este și motivul pentru care Carmen Grebenișan a ținut să-l laude și să-i spună că e mândră de el. „Hey, Alex, felicitări pentru prima ta campanie, la cât mai multe”, a scris Carmen, pe Instastory (mesajul în foto de mai jos).

ceusan.png

La evoluția în online a lui Alex Militaru, care în prezent are peste 20.000 de urmăritori numai pe Instagram, a contribuit și Carmen. Mulți dintre fanii ei au migrat și către contul lui Alex. 

„Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut”, a povestit Carmen Grebenișan, pe Instagram.

Carmen Grebenișan a anunțat divorțul, Alex Militaru spune că e doar o separare

Carmen a anunțat că au decis să pună punct relației de iubire, dar să o mențină pe cea de prietenie. A spus clar că s-au separat, că se va muta din apartamentul conjugal, însă la o zi distanță Alex a declarat că nici nu poate fi vorba despre un divorț. El o numește separare.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru, pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r.) soțul și fiul său, acasă la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine, ca între prieteni”, a declarat Alex Militaru pentru Click!.

Comentarii Facebook