Duminica 28 Aprilie

Influencerița clujeană Alina Ceușan și-a închis restaurantul din București: „A fost o lecție de viață”


Clujeanca Alina Ceușan a renunțat la restaurantul din București pe care îl avea alături de soțul său. Alina și soțul său, Raul Tișa, mai au și alte afaceri care le aduc sume frumoase în conturi, însă și cheltuielile sunt pe măsură.

Despre afacerea care și-a cunoscut sfârșitul, Alina Ceușan spune că pandemia are toată vina, dar și cheltuielile foarte mari pentru întreținerea acesteia. Nu există regrete în ceea ce privește afacerea care s-a închis, ci ba din contră. Atât vedeta, cât și soțul ei, tratează situația ca pe o lecție de viață din care au învățat ceea ce trebuia.

„Business-ul Godai s-a închis, într-adevăr, dar nu pentru că nu a fost unul pe profit sau de succes, ci pentru că pandemia a însemnat o perioadă dificilă din punct de vedere economic pentru un business cu cheltuieli destul de mari. În momentul de față, simt că Godai, pentru noi, a fost o lecție de viață. Îmi place mult de tot să lucrăm împreună pe diferite proiecte și cred că este important să găsești cumva o cale comună. 

Veniturile depind de la lună la lună, nu mă sfiesc să dau sume pentru că sunt un om ca oricare altul, plătesc taxele la stat, plătesc salariații, contribuim toți la economia locală și mi se pare penibil să te ascunzi după deget. Dar vă imaginați că cheltuielile sunt pe măsură atunci când ai business-uri, salariați, produci content la nivelul pe care îl facem noi etc”, a explicat Alina, pentru viva.ro

Comentarii Facebook