Horoscop sexual: Fanteziile în funcţie de zodie

 

Vezi şi tu ce spune astrele despre fanteziile sexuale ale iubitului tău!

 

Berbecului îi place la nebunie spontaneitatea, pe toate planurile, dar mai ales pe cel sexual. Visează să apari pe neaşteptate la uşa lui purtând doar o lenjerie sexy pe sub un pardesiu sobru sau să îl chemi în toiul nopţii la tine, spunându-i că îl vrei chiar atunci.

 

Taur

Taurului îi place să fie aţâţat, să anticipeze ceea ce va urma. Fantezia lui este să-l suni în timpul zilei sau să-i dai un mail în care să-i explici cu lux de amănunte ce urmează să-i faci seara, acasă. De asemenea i-ar plăcea să-l atingi cu subînţeles când sunteţi pe stradă, urmând ca acasă să cpnsinuaţi cum se cuvine.

 

Horoscop: Cât de mult te ajută intuiţia feminină în funcţie de zodia ta

 

Gemeni

Bărbatul Gemeni visează la jocuri erotice pe roluri. Propune-i să fie profesorul dur, iar tu eleva neascultătoare, iar în timpul jocului nu uita să-i vorbeşti murdar şi să-i spui ce ţi-ai dori să-ţi facă în pat. Apoi puteţi încerca şi alte roluri, căci sigur îi vor plăcea.

 

Rac

Pe cât de romantic pare, pe atât de puternice sunt fanteziiile lui. În pat îşi doreşte să fie dominat, să fie sclavul tău sexual. Fantezia lui nu merge până la masochism, dar oricum, i-ar plăcea să i se dea indicaţii şi să fie "pedepsit" cu blândeţe.

 

Leu

Fantezia lui cea mai mare este să aibă în pat o femeie "ascultătoare", care să-i îndeplinească toate dorinţele. Îi place să fie cel care decide în toate, inclusiv în pat, să domine, să i se facă pe plac. De aceea îi place să i se facă sex oral, în timp ce iubita stă în faţa lui, în genunchi.

 

Fecioară

Bărbatului Fecioară îi place să privească... De aceea îl atrag filmele porno şi de aceea i-ar plăcea să te vadă cum te atingi singură. Unii merg chiar până acolo încât şi-ar dori să-şi admire iubitele în timp ce fac sex cu alţi bărbaţi. Să nu te mire dacă îţi propune să mergeţi la un club de swing.

 

Balanţă

Chiar dacă pare destul de "cuminte", bărbatul din balanţă are fantezii obraznice. Dorinţa lui sexuală cea mai mare ar fi să facă sex cu cel puţin două femei. Nici sexul în grup, cu mai multe cupluri, nu l-ar deranja. Din păcate, puţini bărbaţi ai zodiei reuşesc să-şi îndeplinească această fantezie.

 

Scorpion

Sexul este foarte important pentru Scorpioni, care ţin la satisfacţia partenerei mai mult decât la cea proprie. Îşi doreşte să-ţi ofere plăcere în timp ce te domină şi uneori poate să fie destul de dur în pat. Una din fanteziile lui este să te surprindă cu o partidă de sex oral în timp ce dormi.

 

Săgetător

Fanteziile lui pot fi considerate brutale de unele femei. Şi-ar dori ca, odată ajuns în pat, să poată uita de tot ce înseamnă romantism, tandreţe şi să se concentreze pe sexul în sine, pe care el îl vede mai mult ca pe un sport. Îi place să schimbe poziţiile, să se concentreze mai mult pe plăcerea lui şi de aceea îl atrage sexul cu necunoscute sau chiar cu prostituate.

 

Citește mai departe pe unica.ro

Comentarii Facebook